Navigatie

Privacybeled | Fra Diget 

5 juni 2018 

Je privacy is van groot belang, zo vinden wij ook bij Fra Diget. Wij houden ons dan ook aan de privacy wet (AVG). Dit  betekend dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij hier heel zorgvuldig mee omgaan. In deze privacy verklaring leggen wij uit wat wij, www.fradiget.nl, allemaal doen met de informatie die wij over jou te weten komen. 

Mocht je omtrent deze privacyverklaring nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op dit kan via de mail naar info@fradiget.nl 

Afhandelen van je bestelling 
Hartstikke leuk natuurlijk dat je een bestelling plaatst maar dat betekend ook dat wij gegevens van jou nodig hebben. Wij gebruiken bij het plaatsen van je bestelling je persoonsgegevens zodat wij de bestelling zo netjes mogelijk kunnen afhandelen. Heb jij tijdens het bestelproces gekozen voor het vesturen van je bestelling dan mogen wij jouw persoonsgegevens doorgeven aan onze bezorgdienst zodat de bestelling kan worden afgeleverd. Naast jouw persoonsgegevens ontvangen wij ook informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij. 

 
Voor het afhandelen van je bestelling gebruiken wij je betalingsgegevens, (alternatief) afleveradres, NAW-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). 

 

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met; 
 
Betaalprovider Mollie B.V. 
Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van je bestellling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen wie nodig zijn voor het afronden van de betaling. 
Verzend/bezorgdienst PostNL 
Als je een bestelling plaatst in het onze taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor ons noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. 
Webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel 
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als je een bestelling plaatst hebben we je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen. 
 

Contact 
Neem je contact met ons op, dat kan! Wel vragen wij indien noodzakelijk je e-mailadres, naam en telefoonnummer. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat we je goed en volledig hebben geholpen en drie maanden daarna. Zo kunnen wij bij eventuele vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.  

Je account 
Bij bepaalde onderdelen van onze onlineshop kun je je registreren middels het aanmaken van een account. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account aan, waarop je kunt inloggen met je eigen gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. 

Voor dit account gebruiken wij je NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, geslacht, factuuradres en een eventueel alternatief afleveradres. Dit alles doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je het account opzegt. 

Waarom bewaren wij deze informatie? Dit doen wij zodat jij ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via je account ten alle tijden je informatie aanpassen. 

Google Analytics 
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd. 

Reclame 
Wij willen jou zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle aanbiedingen en nieuwe producten en/of diensten. Dit doen wij: 

  • Via sociale media 

  • Nieuwsbrief 

Nieuwsbrief 
Wij vinden het uiteraard heel leuk als jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief die maandelijks wordt verzonden. In de nieuwsbrief vind je informatie over aanbiedingen, nieuwe producten en/of diensten en leuke weetjes op gebied van lifestyle & interieur. Wanneer je je wilt abonneren op onze nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je naam en e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. 
Bij het aanmelden voor de nieuwsbrief vragen wij informatie van jou.  
Deze informatie wordt zorgvuldig gebruikt en gedeeld met onze nieuwsbrief partner. Je kan je ten alle tijden afmelden voor de nieuwsbrief. Doe je dit dan zullen wij je opgegeven gegevens direct verwijderen. 

Locatiegegevens 
Het is soms nodig voor onze onlineshop, www.fradiget.nl, om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan natuurlijk altijd of wij dit van jou mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie. 

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Wij raden dan ook aan om hun privacy verklaringen goed te lezen. 

In onze onlineshop zijn social media buttons opgenomen. Wanneer je hierop klikt verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. 

Cookies 
Onze onlineshop gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. 

Wanneer je de onlineshop voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. 

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar het kan dan wel gebeuren dat onze onlineshop dan niet naar behoren werkt. 

Beveiliging 
Zoals al eerder aangegeven is beveiliging van jouw persoonsgegevens voor ons van grootbelang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen: 
 
Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer) ook wel SSL genoemd. Hiermee wordt alle informatie tussen jou en onze website afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert. 

Wijzigingen in deze privacyverklaring 
Wanneer er aanpassingen in de onlineshop plaatsvinden die te maken hebben met jouw persoonsgegevens, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er een nieuwe versie beschikbaar is. Wij zullen ons uiterste best doen om wijzigingen ook apart aan te kondigen. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens 
Heb je na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen of wil je weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, neem dat contact met ons op. Zie contactgegevens hieronder. 

Je hebt de volgende rechten: 

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben van jou en wat wij daarmee doen 

  • Het laten corrigeren van fouten 

  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die wij hebben 

  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens 

  • Intrekken van toestemming 

  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat wij zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen en/of verwijderen. 

Datalek melding 
Sinds 1 januari 2016 zij wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging van jouw persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. 
Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan op de hoogte stellen middels een e-mail. 

Klacht indienen 
Vind jij dat wij niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaan, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (Autoriteit Persoonsgegevens). 

 
Contactgegevens 
Fra Diget 
Willembarendszstraat 3 
8531 KW Lemmer 
info@fradiget.nl 
06-23127422  

© 2017 - 2019 Fra Diget | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wat leuk dat je er bent! Voor een perfect werkende website maken wij gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.