• Lorem ipsum

Verzenden

Alle producten van Fra Diget worden met Track en Trace code via PostNL verstuurd. De verzendkosten kunnen per product verschillen, dit is afhankelijk van de maat en het gewicht per product. De juiste verzendkosten worden automatisch berekend in het winkelwagentje. 
Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

Verzending naar Duitsland en Belgie is mogelijk. 
Verzenden wij nog niet naar jouw land en wil je graag iets bestellen, neem dan contact met ons op.

Uiteraard kun je je bestelling ook ophalen in Lemmer, de dag en het tijdstip zal plaatsvinden in overleg.

 

Retourneren

Zijn de ontvangen artikelen niet naar verwachting? Dat kan uiteraard voorkomen en dat is bij ons gelukkig geen probleem. Wij zijn namelijk pas tevreden als de klant dat ook is! Omdat wij onze service en producten constant aan het verbeteren zijn, willen wij iedereen vriendelijk verzoeken om onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen en mee te sturen in de retourzending.

Alle artikelen dienen onbeschadigd en indien redelijkerwijs met aangehechte labels teruggezonden te worden in originele verpakking.  Met uitzondering van tijdschriften en boeken

Je kunt je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons retourneren.

Retouradres:
Fradiget
Willembarendszstraat 3
8531 KW Lemmer

Geen tijd om het artikel binnen de aangegeven 14 dagen terug te zenden?  Geen probleem, je kunt via [email protected]l binnen bovenstaande termijn kennis geven over je retourzending. Dit geeft je twee weken de tijd om het pakket alsnog te verzenden.

Mits er aan bovenstaande spelregels wordt voldaan, zal het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen nadat je pakket bij ons binnen is op het bij ons bekende rekeningnummer bijgeschreven worden.

"Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebtt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."